Beste relatie,

 

Eind oktober 2016 hebben wij onze bedrijfsactiviteiten noodgedwongen moeten staken. Veel van onze klanten hebben in die laatste weken aan ons gevraagd “waar moeten we nu heen”. Wij hebben goed nieuws voor u want deze partij is gestart! Een zeer betrouwbare partij heeft een groot deel van onze bedrijfsactiviteiten aan de Huchtstraat 3 te Almere per direct overgenomen. KHAN Automotive B.V

 

Al meer dan 25 jaar hebben wij een uitstekende relatie opgebouwd met dit Almeerse autobedrijf wat even zolang actief is in Almere en bekend staat als een betrouwbaar familie bedrijf dat zich profileert als “het alternatief voor de merk dealer”.

Dit betekend dat KHAN Automotive B.V. de service zoals u die van ons gewend bent geweest kan bieden tegen zeer concurrerende tarieven.

 

Wat betreft het onderhoud van auto’s die nog in fabrieksgarantie vallen: dit onderhoud zal KHAN Automotive overnemen en uitvoeren met behoud van uw fabrieksgarantie,  KHAN Automotive heeft het hele bedrijf inclusief inventaris overgenomen, zodat kennis, speciaal gereedschap en apparatuur aanwezig is om al het onderhoud, services en reparaties aan uw Chevrolet, Suzuki en natuurlijk alle andere auto merken uit te voeren!

 

KHAN Automotive garandeert dat u als klant van Autobedrijf JaVé Almere dezelfde dienstverlening kunt verwachten op het vertrouwde adres aan de Huchtstraat 3 op de autoboulevard van Almere maar dan tegen een scherper tarief!

Uw gegevens en de complete onderhoudshistorie van uw auto zijn aanwezig en beschikbaar! U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken want er verandert voor u als klant niets, zelfs het telefoonnummer blijft ongewijzigd.

 

Wij hebben altijd met heel veel plezier voor u klaar gestaan en vertrouwen erop dat KHAN Automotive deze gezonde relatie met u zal voortzetten want net als wij hebben zij de tevredenheid van u als klant zeer hoog in het vaandel staan!

 

Wij hebben een zeer goed contact met KHAN Automotive en zullen ook in de toekomst, indien nodig, altijd voor hen en u klaar staan om alle vragen te beantwoorden.

 

Graag tot ziens

 

Met vriendelijke groeten,

 

Frans en Ellen Janssen

 

Contact gegevens;

KHAN Automotive BV

de Huchtstraat 3

1327 EA  Almere

T: 036 - 534 23 43

E: verkoop@khan.nl